Tribuna
PNL
Caravana "CATENA" a ajuns la Sibiu
Adrian Enache: "Dragostea fanilor este mai fierbinte decât sezonul estival"
Ana Maria MĂTUŞOIU
2916 vizualizari
Adrian Enache:
Sute de sibieni s-au adunat ieri în faţa Farmaciilor CATENA de pe străzile Mihai Viteazu şi Bulevardul Victoriei, pentru a-i vedea pe unii dintre cei mai îndrăgiţi artişti din ţară. Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Adrian Enache, Nico şi Free Deejays au devenit ţintele sibienilor, în sesiunile de autografe, dar şi în spectacolul ce a avut loc în Piaţa Mică de la ora 18.30.
Sesiuni de autografe şi spectacole în aer liber

Turneul şi-a luat startul cu o săptămână în urmă la Piteşti, iar până ce va lua sfârşit, Caravana "CATENA" va trebui să străbată şi restul oraşelor care completează traseul. Ieri, "Farmacia INIMII-CATENA" a poposit şi la Sibiu, iar acesta a fost un prilej nemaipomenit pentru sibieni să-i cunoască pe cei patru artişti care apar în clipurile promoţionale ale lanţului de farmacii. Între orele 12 şi 13, aceştia s-au prezentat în faţa Farmaciei CATENA de pe strada Mihai Viteazu, aşteptaţi fiind de fanii sibieni. Cu câte un pliant CATENA, fiecare dintre cei prezenţi s-au grăbit să ajungă lângă artişti, obţinând astfel un autograf şi un zâmbet. "E faină Steluţa. Uite ce faină e!", spunea o doamnă care nu-şi putea dezlipi ochii de la Stela Popescu. "Parafrazând titlul turneului, eu aş adăuga că pentru noi, acesta este un turneu al inimii, pentru că ne întâlnim cu oameni care vor să ne vadă de mult timp şi nu reuşesc întotdeauna. Nu pot să ajungă la spectacole din anumite motive şi noi nu ajungem prea des în localităţile respective. Astfel, aceasta este o ocazie unică de a ne vedea cu publicul nostru care ne iubeşte şi simţim asta cu fiecare oprire în ţară, chiar dacă în unele oraşe nu cântăm, ci avem doar sesiune de autografe", a spus Adrian Enache. Cei care nu au putut să ajungă la prima sesiune de autografe au mai avut o şansă de a-i întâlni pe reprezentanţii caravanei, întrucât a fost organizată şi a doua sesiune. Aceasta s-a desfăşurat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între orele 16-17.
Popasul artiştilor în Sibiu nu s-a terminat imediat, însă. La ora 18.30, aceştia au urcat pe scenă, acolo unde au oferit un spectacol muzical, iar la sfârşit, motivaţi de sloganul "Prinde-te în Horă", cu toţii au jucat hora "CATENA", ale cărei versuri au fost compuse de liderul trupei Free Deejays, Bogdan Trăşcău. Alături de artişti, pe scenă a urcat şi Ansamblul Folcloric "CINDRELUL - Junii Sibiului". Spectacolul a fost întreţinut cu genuri de muzică dintre cele mai diverse, astfel că sibienii s-au relaxat pe blues, au putut să îşi expună  energia pe ritmuri rock şi pop, dar şi pe un colaj Elvis Presley, realizat de Adrian Enache. "Eu cred că acest turneu are mare succes din cauza faptului că acoperim toate genurile muzicale ale show-ului şi nu cred că există cineva care nu se regăseşte în vreo melodie care se cântă", a mai adăugat Adrian, animatorul spectacolului.
Aşa cum e obiceiul şi hora din Piaţa Mică a fost filmată, iar după ce turneul se va încheia, toate filmuleţele se vor monta într-un singur videoclip care va rula pe toate posturile de televiziune în perioada de sărbători.
Până acum, Caravana "CATENA" a parcurs oraşele Slatina, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Timişoara, Deva şi Sibiu. În continuare, se va îndrepta către Braşov, Iaşi, Bacău şi Focşani.




comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica