Tribuna
PNL
Administrația locală din Tălmaciu premiază „cuplurile de aur” și octogenarii
Administrația locală din Tălmaciu premiază „cuplurile de aur” și octogenarii

Cu prilejul ședinței ordinare desfășurată luna trecută, Consiliul Local al orașului Tălmaciu a adoptat două hotărâri (37/2024 și 38/2024) prin care a aprobat premierea cuplurilor care, până la data de 31 decembrie 2023, au aniversat 50 de ani de căsătorie, respectiv a cetățenilor ce au împlinit vârsta de 80 de ani.

Astfel, în conformitate cu prevederile Hotărârii CL Tălmaciu nr. 37/2024, cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsătorie până la finalul anului trecut și sunt formate din cetățeni ai orașului, vor primi din partea administrației locale câte un premiu de 500 lei, precum și „Diploma de statornicie”. Premierea cuplurilor va fi efectuată în cadrul evenimentului „Nunta de aur”, ce va fi organizat la Casa de Cultură a orașului Tălmaciu. Anul acesta, vor fi premiate 18 cupluri.

Prin Hotărârea nr. 38/2024, legislativul local tălmăcean a aprobat premierea cetățenilor orașului care au împlinit vârsta de 80 ani până la sfârșitul anului 2023. Fiecare persoană ce se încadrează în această categorie și a îndeplinit condițiile aprobate de aleșii locali (domiciliul în orașul Tălmaciu, depunerea cererii și a actelor doveditoare până la sfârșitul anului trecut etc), va fi premiată cu suma de 300 lei și va primi o diplomă aniversară, în cadrul unui eveniment festiv ce va fi organizat tot la Casa de Cultură Tălmaciu. Anexa acestei hotărâri cuprinde un tabel cu numele și prenumele celor 20 de persoane ce vor fi premiate.

Suma totală pentru premiile ce vor fi acordate cuplurilor și persoanelor aniversate va fi alocată din bugetul local al orașului.

D.F.






comentarii
2 comentarii

Dar naveta profesorilor o mai deconteaza? 55%? Rusine!!!
07.04.2024 17:27
Întreabă la Primaria Talmaciu! Aici, daca e cazul, comentează despre subiectul articolului.
Ion
08.04.2024 07:47
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica