Tribuna
PNL
300 de elevi au făcut „şcoala altfel” la Artilerie
Dumitru CHISELIŢĂ
2227 vizualizari
300 de elevi au făcut „şcoala altfel” la Artilerie

Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” a fost, ieri, asaltată, la propriu şi în mod paşnic, de grupurile de elevi, mai mici sau mai mari, ba chiar de prichindei din învăţământul preşcolar, pentru a vedea „ce este înăuntru”. Motivul: „Şcoala altfel”, pe care ei, alături de profesori, învăţători sau educatori, au ales să o petreacă „în armată”, mai exact „la Artilerie”.
A fost o alegere fericită deoarece aici elevii au putut vedea, pe viu, cum este într-o unitate de învăţământ militar, să fie îndrumaţi de către cadrele Şcolii, să viziteze săli de clasă, laboratoare de pregătire, poligonul redus, să vizioneze filme cu subiect militar sau să admire exponatele din sala de tradiţii sau muzeul în aer liber, singurul de acest gen din Sibiu. Atmosfera a fost veselă, copiii curioşi, încântaţi de ceea ce văd, ba unii chiar „cunoscători” într-ale armamentului, (graţie jocurilor „shooter” de acasă, mai mult ca sigur). În total, aproximativ 300 de vizitatori, de la şcolile cu clasele I-VIII nr. 1, 5, 6, 13, 18, 20, 21, şi 25.
Tot ieri, Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” a primit vizita unui grup de elevi de la Liceul Militar „Ştefan cel Mare, din Câmpulung Moldovenesc.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica