Tribuna
PNL
150 de copii au pornit la „Vânătoarea ouălor de ciocolată”, la Mediaş
Vasile ANTIPA
1624 vizualizari
150 de copii au pornit la „Vânătoarea ouălor de ciocolată”, la Mediaş

Peste 150 de princhindei au participat duminică în parcul din cartierul Vitrometan din Mediaş la a 5-a ediţie a concursului „Vânătoarea ouălor de ciocolată”, organizat de tineretul democrat-liberal din oraş. Inaugurată în urmă cu 4 ani, acest tip de manifestare este un execelent prilej de a-i antrena pe cei mici într-o competiţie de descoperire a unor ouă de ciocolată, ascunse în prealabil în diferite locuri din parc. Pretextul odată creat, nu a mai rămas decât ca micuţii să înceapă căutarea ouălor. „Ca şi anii trecuţi, copilaşii au fost încântaţi de acest concurs şi vreau să vă spun că avem mai mulţi participanţi ca anul trecut. Ne bucurăm că putem fi utili, ne bucurăm că putem să le aducem zâmbetul pe buze. Acesta este un lucru deosebit. Am avut parte şi de vreme foarte frumoasă şi de peste 150 de copii de la grădiniţele din oraş. Vreau să transmit în numele tinerilor din Partidul Democrat Liberal Mediaş „Paşte fericit” tuturor locuitorilor municipiului Mediaş”, a spus Andreea Pepene, prim vicepreşedintele tinerilor democrat liberali din Mediaş.




comentarii
3 comentarii

Nu era destul ca avem un premier copy-paste acum prin grija unor tembeli devenim si un popor de copy-paste.
De cand ,de unde pana unde "traditia"la romani de cautare a oualor,tembelismul Halloween sau ineptul Valentine's Day,alte "nuci in perete" preluate pe nemestecate si prezentate cu fast in media la fel de tembelizata a zilelor noastre ?
Daca va uitati cine organizeaza astfel de evenimente iti dai seama ca sunt niste fripturisti care nu urmaresc altceva decat .....va las pe dvs.sa trageti concluziile.
Auziti una tare,d-na sau d-soara Pepene a organizat cautarea oualor.
Tara ouatilor,asta cu cautatul altul cu numaratul !
my
29.04.2013 08:06
de altfel al avrig bal in post!
!!!!
29.04.2013 18:39
Mare e r
qvorum
30.04.2013 08:22
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica